Bliv medlem af “De frivillige”

Damgård Mølle drives og vedligeholdes hovedsageligt af frivillige hjælpere. Vi har hele tiden brug for flere, der gerne vil deltage i fællesskabet omkring møllen.

Små grupper arbejder regelmæssigt på møllen, alt efter hvilke opgaver der skal løses.

Ét hold arbejder på at holde den gamle dieselmotor i fin stand og sørger for at den hele tiden er funktionsdygtig. Et andet hold arbejder med traktorerne, et tredje hold arbejder med vedligeholdelse af selve møllen, mølleværket og vingerne. Et hold arbejder i køkkenet, bager vafler mm. og serverer i cafeen til  mølledagene.

Endnu et hold arbejder all round på møllebygningen og de tilhørende bygninger. Det seneste store arbejde med at få lavet en møllevinge er udført af frivillige under vejledning af en ekspert på mølleområdet og endnu en ny vinge er undervejs. Her arbejdes der som regel tirsdag formiddag.

Ind i mellem samles en flok på tværs af holdene til andre opgaver. f.eks. et malerteam, som en dag i løbet af foråret giver møllen en tur med maling og pensel, eller andre større opgaver. Alle grupper aftaler internt i gruppen og i samarbejde med bestyrelsen, hvornår tingene skal udføres. Grupperne er også med til at give ideer til, hvilke opgaver de kan se skal laves senere hen.

Har du lyst til at være med i det gode fællesskab omkring møllen så er du velkommen. Vi kan bruge alle mulige håndværkere – eller folk som har flair for og lyst til at arbejde med møllen på en eller anden måde – alle kan bruges til noget. Så om du er tømrer, mekaniker eller kan koge grød – så er der også plads til dig.

Henvend dig til formanden eller møllemanden, som kan fortælle hvilken ugedag der igen er noget i gang på møllen. Eller bare mød op og snak med møllemanden.

 

 

Der er lukket for kommentarer.